Menu

Hekwerken Zevenaar

Automatische aandrijving mogelijk

Wilt u nieuwe hekwerken in Zevenaar laten plaatsen? Denkt u dan eens aan de voordelen van een automatische poort. U hoeft dan niet meer in weer en wind uw auto uit om de poort te openen en te sluiten. Ook hoeft u niet naar buiten, wanneer u bezoekers heeft. Wij van Hekwerk Specialist bieden u diverse soorten aandrijvingen voor hekwerken, zoals een knikpoort of schuifaandrijving. Als u dan toch nieuwe hekwerken laat plaatsen, dan kunt u meteen aandrijving door ons laten plaatsen. We helpen u graag in Zevenaar!

Wat vindt u precies bij ons?

Ons bedrijf is heel veelzijdig en ons vakmanschap bestaat uit onder meer het volgende:

  • Productie van hekwerken, poorten en schoorsteenkappen
  • Plaatsing van sierhekwerk, intercom en automatische poort
  • Maken van ontwerpen of uitwerken van ideeën
  • Advies over veilige balkonhekken en trappen
  • Vrijblijvend advies over onze producten en accessoires

Zevenaar

Voor particulier en bedrijf

Wanneer u hekwerken in Zevenaar zoekt, dan helpen wij u graag. Ons aanbod kunt u in onze werkplaats bekijken. Wij geven u dan tevens passend advies. U bent welkom op doordeweekse dagen van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Wilt u op een ander moment onze hekwerken zien, dan kunt u hiervoor een afspraak maken. Ook vindt u op onze website foto’s van onze eerdere projecten. Dit geeft u een indruk van wat we voor u in Zevenaar kunnen doen. Wij plaatsen sierhekwerk bij zowel particulieren als bedrijven.

Hekwerken in Zevenaar op maat

Wij staan bekend om het maatwerk dat wij leveren. U kunt zelf een schets maken en dit door ons laten uitwerken. Of u kunt met een idee komen en samen met ons aan de slag gaan. Of kies gewoon een standaardmodel uit onze ruime collectie. Zo vindt u bij ons altijd wat u zoekt. Maar dat is nog niet alles in Zevenaar:

  • We leveren snel dankzij onze eigen werkplaats
  • U bent hier ook altijd van harte welkom
  • Bij ons profiteert u van 25 jaar ervaring
  • U kunt zelf voor een RAL-kleur kiezen
  • Dankzij topkwaliteit gaan de hekwerken lang mee

Wij hebben wat u zoekt

Of u nu een tuinafscheiding in Zevenaar wilt of schoorsteenkappen die regen en vogels in het luchtkanaal voorkomen, wij hebben wat u zoekt. Voor vrijblijvend advies of vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Laat via onze website een bericht achter. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u zoeken. Ons bedrijf is in Zevenaar uw adres voor een poort of hekwerk. Wanneer u de beste kwaliteit zoekt en maatwerk wilt voor een scherpe prijs, dan vindt u bij ons de mooiste hekwerken van Zevenaar!