Menu

Hekwerken

Maatwerk uit eigen werkplaats

Voor hekwerken die speciaal voor u op maat gemaakt worden, moet u eigenlijk bij Hekwerk Specialist zijn. Wij maken wat u wenst. Heeft u al een eigen ontwerp in gedachten? Dan maken we dit voor u in onze eigen werkplaats. Heeft u enkel een idee? Dan werken we dit samen uit. Of u kunt een keuze maken uit onze standaardmodellen. We kunnen hekwerken maken voor uw tuin of balkon. Tevens kunnen we poorten automatiseren, zodat u bijvoorbeeld bij regen de auto niet uit hoeft om het hek open te maken.

Hekwerken van topkwaliteit

Voor ons is het leveren van kwaliteit heel belangrijk. U koopt natuurlijk niet zomaar een hek. U wilt dat uw hekwerken vele jaren meegaan. Daarom gebruiken wij enkel de beste materialen. Dit houdt in dat u lang plezier heeft van uw aankoop en ook dat er veel keuze is dankzij ons maatwerk:

  • Hekwerken van ons zijn volbad thermisch verzinkt
  • Op verzoek kunnen we een intercom plaatsen
  • Alle RAL-kleuren zijn mogelijk voor de poedercoating
  • Onze hekken voldoen aan alle veiligheidseisen
  • Neem contact op voor vrijblijvend advies

Hekwerken

Vele tevreden klanten

In de afgelopen 25 jaar hebben we veel tevreden klanten mogen helpen aan een nieuwe poort of sierhekwerk. Voor ons is het heel belangrijk om u tevreden te stellen, pas dan zijn wij het ook. Of het nu om particuliere opdrachtgevers gaat of bedrijven, wij gaan graag voor u aan de slag. Op onze website vindt u diverse foto’s, waarmee u een indruk kunt krijgen van wat we voor u kunnen doen. Heeft u binnenkort ook kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle hekwerken van Hekwerk Specialist?

5 pluspunten van Hekwerk Specialist

Wij gaan verder dan ieder ander bedrijf op het vlak van hekwerken. Ons streven is om onze klanten de beste service te bieden. Dat resulteert in onder meer het volgende:

  1. Wij hanteren scherpe prijzen
  2. U vindt bij ons een ruim aanbod
  3. Tevens leveren we maakwerk
  4. Alles wordt vakkundig door ons geplaatst
  5. Ook gratis en vrijblijvend advies

Interesse in ons aanbod

Heeft u interesse in onze hekwerken? Dan horen wij graag van u. U kunt ons bereiken door middel van verschillende manieren. Allereerst bent u van harte welkom bij onze werkplaats. Deze is op doordeweekse dagen (van 8.00 tot 17.00 uur) open en op zaterdag (van 9.00 tot 16.00 uur). Tot slot hebben we een online contactformulier. Vult u dit in, dan hoort u zo spoedig mogelijk van ons. Wij zijn uw adres voor de mooiste hekwerken van topkwaliteit!