Menu

Poort

Vele jaren plezier

Wilt u uw tuin netjes afsluiten en uw woning een verzorgde uitstraling geven, dan is een poort van Hekwerk Specialist echt iets voor u. Wij maken precies wat u wenst, eventueel compleet volgens uw ontwerp. Ook denken wij graag met u mee. Wilt u bijvoorbeeld vloeiende lijnen, dan ontwerpen we een poort met golf voor u. Ook kunt u kiezen uit onze standaardmodellen. Wij hebben een ruim aanbod, ook op het vlak van balkonhekken en hekwerken. Daarbij verliezen we kwaliteit niet uit het oog. Een poort of sierhekwerk van ons gaat vele jaren mee!

Inrij- en inlooppoort

Wij onderscheiden twee soorten poorten en ieder heeft zo zijn eigen kenmerken. Hieronder leggen we graag de verschillen uit:

  • Inlooppoort: deze plaatsen we doorgaans vooral rond (voor)tuinen van particulieren, het zijn vaak lage hekjes die de erfgrens aangeven
  • Inrijpoort: deze poorten zijn veel breder en er past een auto doorheen. Dit plaatsen we vaak bij opritten en met regelmaat leveren we hier ook een intercomsysteem en/of elektrische aandrijving bij

Poort

Wij denken met u mee

Voor ons is het heel belangrijk dat u tevreden bent met het ontwerp van uw poort. Doordat wij producten leveren die jarenlang moeten meegaan, is een goede keuze van essentieel belang. Daarom nemen we vooraf al uw wensen goed door. Wilt u bijvoorbeeld een hoge poort om het dieven moeilijk te maken? En vindt u een automatisch toegangssysteem handig of is dit juist overbodig? Wij geven u hierbij ons vakbekwame advies, zodat u een goede keuze kunt maken.

U kiest toch ook voor ons?

Inmiddels hebben al vele opdrachtgevers voor ons gekozen voor hun poort of hekwerk. Onze klantenkring bestaat uit zowel particulieren als bedrijven. Op onze website kunt u voorbeelden van ons werk zien. Wie voor ons kiest, profiteert van de volgende voordelen:

  • Alles wordt op maat gemaakt in onze eigen werkplaats
  • Doordat we alles in eigen hand houden, kunnen we snel leveren
  • Wij leveren u tevens diverse accessoires, zoals een intercom
  • Iedere RAL-kleur is mogelijk en het materiaal is verzinkt, dus extra stevig
  • Onze vakmannen plaatsen alles nauwkeurig en kennen de veiligheidsregels

Gaan we voor u aan de slag?

Denkt u dat wij het beste bedrijf zijn om voor u een poort te maken en plaatsen? Dan heeft u daar helemaal gelijk in. Kwaliteit, maatwerk en veiligheid staan bij ons voorop. U kunt hiervoor een bericht achterlaten via ons contactformulier of langskomen bij ons. Wij zijn doordeweeks geopend tussen 8.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 16.00 uur. U kunt tevens een afspraak maken om op afspraak een poort te komen uitzoeken.