Menu

Balkonhekken

Veiligheid staat voorop

Ook voor balkonhekken zijn wij van Hekwerk Specialist uw logische keuze. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen we de mooiste sierhekwerken voor u maken. Dat doen we in onze eigen werkplaats in Loo. U bent van harte welkom om hier onze standaardmodellen te bekijken. Maar wat pas echt belangrijk is bij balkonhekken, is de veiligheid. U wilt immers niet dat er ongelukken gebeuren doordat er bijvoorbeeld iemand even tegen het hek leunt. Wij werken volgens strenge veiligheidsregels en voorkomen daardoor ongelukken. Vraag ons gerust om meer informatie; uw veiligheid staat bij ons voorop!

Eisen voor balkonhekken

Veiligheid is heel belangrijk, zeker bij een hek voor uw balkon. Daarom houden wij ons aan alle eisen en gaan we eventueel nog een stap verder. U hoeft hier verder geen aandacht aan te besteden. Wij zorgen ervoor dat al uw balkonhekken voldoen aan het volgende:

  • Is de afstand van de grond tot aan het balkon minder dan 13 meter? Dan moeten de balkonhekken minimaal 1 meter hoog zijn.
  • Is de afstand van de grond tot aan balkon meer dan 13 meter? Dan moet het hekwerk minimaal 1,2 meter hoog zijn
  • De afstand tussen de spijlen mag in de hoogte en breedte samen niet meer dan 110 centimeter zijn. Dus heeft u een hekwerk van 1 meter hoog, dan mag de afstand tussen de spijlen niet meer dan 10 centimeter zijn.
  • Wij helpen u met het aanvragen van een vergunning. Voor een klein balkonnetje van minder dan 2 m2 heeft u een lichte vergunning nodig, voor een groter balkon vraagt u een reguliere vergunning aan. Dit doet u bij uw gemeente en wij helpen u hier graag bij.

Balkonhekken

Voordelen van Hekwerk Specialist

Uiteraard kunt u ook een ander bedrijf vragen om balkonhekken voor u te maken en bij u te plaatsen. Sterker nog, u kunt naar het tuincentrum gaan en het hekwerk zelf plaatsen. Maar u profiteert dan niet van de vele voordelen die wij u kunnen bieden:

  • Uw wensen staan centraal en we kunnen bijvoorbeeld uw ontwerp uitwerken
  • Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit die volbad thermisch verzinkt is
  • Onze prijzen zijn zeer scherp en houden we zo laag mogelijk
  • Onze vakmannen plaatsen de hekken en houden uw veiligheid in acht
  • We kunnen balkonhekken maken die passen bij uw poort of ander hekwerk

Wij helpen u graag

Veiligheid, kwaliteit en maatwerk hebben wij hoog in het vaandel staan bij onze balkonhekken. Wilt u hier ook van profiteren? Neem dan snel contact met ons op en we helpen u graag. Via onze website kan u een bericht achterlaten. We zullen zo snel mogelijk antwoorden. Of komt u eens langs bij onze werkplaats. Deze is geopend van 8.00 tot 17.00 uur op doordeweekse dagen en van 9.00 tot 16.00 uur op zaterdag. Wij hopen u graag te verwelkomen, zodat we ons aanbod kunnen tonen. Ook kunnen we meteen bespreken wat er in uw specifieke situatie mogelijk is als het gaat om balkonhekken.