Menu

Automatische poort

Open met slechts een druk op de knop

Voor veel mensen is een automatische poort onmisbaar. U hoeft niet meer uit- en in te stappen om het hek open te doen. Dat is vooral prettig, wanneer u wat ouder bent of wanneer het buiten regent. U blijft comfortabel zitten en doet met een enkele druk op de knop de poorten open en dicht. Ook is dit ideaal voor bezoek, want u hoeft niet meer naar buiten te lopen. Wij van Hekwerk Specialist kunnen voor u niet alleen een nieuwe poort of hekwerk maken, maar ook automatische aandrijving realiseren. Wat zijn uw wensen?

Opties voor automatische poort

Onze specialisten kunnen u precies vertellen wat er wel of niet mogelijk is, wanneer u poorten of hekwerken van ons heeft. Ook voor bestaande omheiningen hebben we mogelijkheden. Denkt u onder meer aan de volgende opties:

  • Automatische Hyppo of Metro aandrijving
  • Schuifaandrijving, die de poort naar links of rechts schuift
  • Grondaandrijving die we netjes wegwerken
  • Openknikkende poortsystemen
  • Intercomsystemen voor optimaal gemak

Automatische poort

Ontdek wat er allemaal kan

Bent u nieuwsgierig naar de inrijpoorten of hekwerken die we voor u kunnen maken? Kijkt u dan eens naar onze eerdere projecten. Op die manier krijgt u een impressie van wat we voor u kunnen betekenen. Of komt u eens langs in onze werkplaats. Hier ziet u tevens standaardmodellen van onze hekwerken. U kunt meteen een nieuwe poort of hekken laten ontwerpen en doornemen wat er mogelijk is op het vlak van automatische aandrijvingsopties.

Profiteer van 25 jaar ervaring

Wist u dat wij als bedrijf maar liefst een kwart eeuw aan kennis en ervaring in huis hebben? U kunt u er dus op rekenen dat wij precies weten wat we wel en niet moeten doen. Daardoor kunnen we u uitstekend helpen met uw automatische poort. Maar dat is niet het enige waar u bij ons van profiteert:

  • Vakkundige plaatsing van automatische systemen
  • Als klant staan uw wensen bij ons centraal voor de poort
  • U kunt bij ons altijd vrijblijvend advies inwinnen
  • We leveren altijd maatwerk, dankzij onze eigen productie
  • Bovendien kunnen we snel handelen en leveren

Wij regelen het voor u

Of u nu een compleet nieuw hekwerk wilt met openknikkende inrijpoorten of een simpel systeem voor een bestaande poort, wij draaien er onze hand niet voor om. Met onze automatische systemen kunt u met een druk op de knop poorten opendoen en sluiten. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Op onze website vindt u ook een contactformulier dat u kunt invullen en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden. Mogen wij uw automatische poort aanleggen?