Menu

Prieel

Kwaliteit die lang meegaat

Een prieel is een halfopen huisje in uw tuin of op uw terras. Al in de 19e eeuw hadden rijke mensen grote landhuizen met daarin een prieeltje. Van oorsprong worden ze gemaakt van hout of metaal en eromheen bevinden zich vaak vele kleurrijke planten en bomen. Wilt u een prieel dat met de hand is gemaakt door vakmannen? Dan zit u goed bij Hekwerk Specialist. U kunt uiteraard ook voor een kant-en-klaar houten prieeltje gaan van een bouwmarkt of tuincentrum, maar u zult merken dat deze veel minder lang meegaan. Ontdek het ruime aanbod van Hekwerk Specialist en kies voor kwaliteit!

Over ons aanbod

Bij ons vindt u meer dan alleen een prieel. We kunnen u tevens andere producten voor uw tuin bieden. Hieronder vindt u een deel van ons assortiment:

  • Balkonhekken
  • Poorten en hekken
  • Inloop- en inrijpoorten
  • Kunstprojecten en monumenten
  • Accessoires, zoals aandrijvingen

We noemen onze andere mogelijkheden bewust, omdat het mogelijk is uw prieel te laten aansluiten op passende hekken of poorten. Ook kunnen we een hekwerk plaatsen dat past bij uw halfopen huisje.

Prieel

Krijg een impressie

Wilt u voorbeelden zien van wat er mogelijk is? Kom dan langs bij ons en bekijk ons aanbod met uw eigen ogen. U bent van harte welkom op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur, of op zaterdag tussen 9.00 en 16.00. Wilt u liever op een ander moment langskomen? Dan kunt u hiervoor een afspraak maken. Verder vindt u op onze website foto’s van eerdere projecten. Zo kunt u een impressie krijgen van het prieel dat we voor u kunnen realiseren.

Wij zijn uw beste keuze

U kunt zowel bij een tuincentrum of bouwmarkt terecht voor een prieel. Maar daarmee zou u uzelf, uw portemonnee en uw tuin geen plezier doen:

  • Bij ons profiteert u van ruim 25 jaar ervaring en kennis
  • Al onze priëlen worden op maat gemaakt in onze eigen werkplaats
  • We kunnen ze op verzoek in iedere RAL-kleur coaten
  • U kunt zelf een schets maken of wij helpen u hiermee
  • Doordat we enkel met de beste materialen werken, heeft u lang plezier van uw prieel

Vraag gerust om advies

Twijfelt u of uw tuin wel geschikt is voor het plaatsen van een prieel? Of wilt u weten hoe weerbestendig deze constructie is? Wat uw vragen ook zijn, wij helpen u graag. U kunt ons altijd om vrijblijvend advies vragen. Laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij zullen u vervolgens zo snel mogelijk van een antwoord voorzien. Wanneer u graag een prieel wilt, dan zijn wij van Hekwerk Specialist uw adres!