Menu

Deurroosters

Een chique uitstraling

Deurroosters vindt u vaak terug bij oude boerderijen en landhuizen. Het rooster geeft een chique uitstraling aan de deur. Vroegen hadden ook grachtenpanden, herenhuizen en kleine woningen deze roosters. Tegenwoordig zien we ze niet vaak meer, waardoor de vervaardiging ervan een uitstervend beroep geworden is. Gelukkig kunnen wij van Hekwerk Specialist u nog steeds helpen. In onze werkplaats maken wij onder meer sierhekwerken, balkonhekken en poorten. Maar ook kunnen we voor u de perfecte deurroosters realiseren!

Over onze deurroosters

Wanneer u met ons in zee gaat, dan kunt u erop rekenen dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Dit betekent dat ze inbraakwerend zijn. Erachter zit een openslaand raam dat u kunt gebruiken om te ventileren of iemand toe te spreken die aanbelt. Deurroosters hebben vaak een ornament in het midden, zoals een paardenhoofd of koeienkop. Vroeger werden ze vaak kleurrijk beschilderd. Tegenwoordig wordt dat vaak achterwege gelaten en gekozen voor materialen als gegoten aluminium.

Uw ontwerp of onze modellen?

U kunt zelf een ontwerp maken of kiezen uit een van onze bestaande modellen deurroosters. In onze werkplaats heeft u een ruimte keuze. Heeft u wel een idee, maar nog geen volledig ontwerp? Dan kunnen wij aan de hand van uw wensen aan de slag gaan. We denken dan ook graag met u mee. Samen komen we tot deurroosters die perfect aansluiten bij de uitstraling van uw woning.

Deurroosters

Kwaliteit en vakmanschap

Wilt u deurroosters laten maken, dan heeft u niet heel veel keuze. Gelukkig is dat ook niet nodig, want wij kunnen u uitstekend helpen. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap, maar dat is niet het enige:

  • Doordat we de beste kwaliteit materialen gebruiken, gaan de deurroosters jaren mee.
  • We denken graag met u mee over het ontwerp en geven vrijblijvend advies.
  • Omdat we alles zelf doen, kunnen we onze prijzen scherp houden.
  • Dankzij onze eigen werkplaats zijn we in staat om maatwerk te leveren.
  • U bent ook van harte welkom in onze mooie werkplaats om alles zelf te bekijken.

Heeft u interesse?

Waar deurroosters vroeger heel bepalend waren voor de status van de huiseigenaar, zijn ze nu vooral heel decoratief. Wilt u uw woning ook mooi en verzorgd afwerken met een rooster? Dan zijn wij u graag van dienst. Wilt u liever een bericht achterlaten, dan kan dat via ons online contactformulier. Uiteraard zien we u ook graag in onze werkplaats, waar u alle deurroosters zelf kunt bewonderen.