Menu

Hekwerken Doetinchem

25 jaar vakmanschap

Of u nu een particulier bent of ondernemer, bij Hekwerk Specialist vindt u de perfecte hekwerken in Doetinchem. Uw woning of bedrijf ziet er netjes uit dankzij onze kwalitatief hoogwaardige poorten en hekwerken. Bij ons vindt u namelijk meer dan 25 jaar vakmanschap, waardoor we in staat zijn nauwkeurig afgewerkt maatwerk te leveren. Maar dat is niet alles: u kunt ook een eigen ontwerp maken en dat door ons laten uitwerken. Dit doen we in onze eigen werkplaats. Hier bent u ook van harte welkom. Wat kunnen we voor u in Doetinchem doen?

Onze hekwerken in Doetinchem

Wij bieden u in Doetinchem een ruim assortiment als het gaat om poorten, hekwerken en accessoires. Hieronder een greep uit ons aanbod:

Zoekt u iets anders? Informeer dan naar de mogelijkheden. Wij helpen u in Doetinchem graag.

Doetinchem

Veiligheid vinden we belangrijk

Hekwerken moeten stevig staan, zodat ze niet bij een flinke storm omwaaien. En wanneer u trappen of balkonhekken door ons laat maken, dan staat veiligheid zeker voorop. Wij kennen de veiligheidseisen en houden ons hier streng aan. Zo zijn bepaalde hoogtes verplicht voor balkonhekken om ongelukken te voorkomen. Hier vertellen onze experts u graag meer over bij het bespreken van uw ontwerp. Uiteraard voldoen al onze standaardmodellen al aan de veiligheidseisen. En onze vakkundige monteurs zorgen voor een correcte plaatsing bij u in Doetinchem.

Dit maakt ons uniek

Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd in poorten en hekwerken in Doetinchem. Deze kunnen we bij u komen plaatsen, evenals accessoires zoals intercom- en aandrijfsystemen. Hiervoor gaan we net wat verder dan een ander bedrijf en dit maakt ons uniek. Bij ons profiteert u van:

  • Snel uw hekwerken gereed dankzij onze eigen werkplaats
  • Maatwerk, waarbij we zelfs uw eigen ontwerp kunnen uitwerken
  • Veelzijdig aanbod met onder meer deurroosters en schoorsteenkappen
  • Goede kwaliteit hekwerken voor jarenlang plezier
  • Een klantgerichte service, waarbij u centraal staat

Bezoek onze werkplaats

Wilt u een tuinafscheiding in Doetinchem door ons laten maken en plaatsen? Dan gaan we graag voor u aan de slag! U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. Zo hebben we een werkplaats, waar u op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur van harte welkom bent. Op zaterdag ontvangen u graag tussen 9.00 en 16.00 uur. Wilt u op een ander moment langskomen, dan kunt u een afspraak maken. Wij hopen voor u hekwerken in Doetinchem te mogen maken!