Menu

Hekwerken Arnhem

Ontwerp het zelf!

Weet u precies welke hekwerken in Arnhem u graag in uw tuin wilt hebben? Dan kunnen wij van Hekwerk Specialist uw ontwerp voor u uitwerken. Dat doen we in onze eigen werkplaats. Hier hebben we de beste materialen, zodat we voor u een sierhekwerk of automatische poort kunnen maken waar u vele jaren plezier van heeft. Ook kunnen onze vakmannen uw idee samen met u uitwerken. Zo heeft u precies de hekwerken die u wilt. Voor maatwerk en topkwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres in Arnhem!

Veelzijdig vakmanschap

Wij maken vrijwel al onze hekwerken en poorten zelf. Voor ons is kwaliteit namelijk heel belangrijk en door het gebruik van hoogwaardige materialen kunnen we u het beste garanderen. Bij ons vindt u:

Staat de tuinafscheiding die u zoekt hier niet bij? Of heeft u andere wensen? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden in Arnhem.

Arnhem

Automatische hekwerken in Arnhem

Voor optimaal gemak kunnen we een automatische poort voor u mogelijk maken. We plaatsen dan automatische aandrijving op bestaande of nieuwe hekwerken. Met een druk op de knop kunt u de poort dan openen en sluiten. U hoeft dan niet meer in of uit te stappen. Dat is ideaal voor ouderen, maar bespaart u ook veel gedoe in de regen. Er zijn diverse opties, zoals knikpoorten en schuifaandrijving. We bespreken graag met u wat bij uw wensen en situatie in Arnhem past.

Wij zijn tevreden als u dat bent

Of u nu deurroosters of een tuinafscheiding voor een tennisbaan bij ons laat maken, wij gaan voor het beste resultaat. Dit betekent dat wij pas tevreden kunnen zijn als u dat ook bent. Om u zo volledig mogelijk te ontzorgen en een klantgerichte service te bieden, vindt u in Arnhem bij ons onder meer:

  • Ruim 25 jaar kennis en ervaring
  • Inclusief plaatsing in Arnhem
  • Altijd welkom in onze werkplaats
  • Ook diverse intercoms mogelijk
  • RAL-kleur hekwerken naar keuze

Gaan we snel aan de slag?

Voor de mooiste hekwerken in Arnhem en omgeving moet u bij ons zijn. Wij gaan graag voor u aan het werk, of u nu balkonhekken of sierhekwerk wilt. U kunt bij ons langskomen om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen. Of laat bij ons een bericht achter. Wij vertellen u graag meer over onze poorten en hekwerken. Wilt u ook een prachtige tuinafscheiding waar u jarenlang plezier van heeft? Kies dan voor de kwalitatieve hekwerken in Arnhem van Hekwerk Specialist!