Menu

Hekwerken Duiven

Wij maken uw ontwerp

Weet u al precies hoe uw hekwerken in Duiven eruit moeten komen te zien? Dan kunnen wij van Hekwerk Specialist dit ontwerp voor u uitwerken in onze eigen werkplaats. Heeft u al wel een idee, maar nog geen schets? Dan helpen wij u graag om dit op papier te zetten. We denken met u mee over bijvoorbeeld de hoogte van de hekwerken. Hoe hoger, des te kleiner de kans op een inbraak. En wanneer u balkonhekken wilt laten maken, vertellen we u graag de minimale hoogte. Kortom, wij maken in onze werkplaats precies wat u zoekt. Hoe kunnen we u helpen in Duiven?

Poorten en hekwerken in Duiven

Ons aanbod in Duiven is heel divers en veelzijdig. Wij willen onze klanten namelijk zo optimaal mogelijk kunnen helpen. Daarom vindt u bij ons onder meer:

Staat wat u zoekt er niet bij? Informeer dan gerust naar mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst.

Duiven

Automatische aandrijvingsopties

Gaat u nieuwe hekwerken laten plaatsen, dan is het tijd om ook te denken aan automatische aandrijvingsmogelijkheden. Met een druk op de knop kunt u dan vanzelf uw inrijpoort binnenrijden. Hiervoor hoeft u niet in of uit te stappen. U kunt met een intercomsysteem ook meteen bezoekers binnenlaten zonder dat u hiervoor naar buiten hoeft in Duiven. Wij hebben hekwerken met een schuifsysteem, maar ook knikpoorten. Samen bekijken we wat het beste bij u en uw wensen past.

Onze unique selling points

U kunt uw hekwerken in Duiven natuurlijk ook halen bij de bouwmarkt of het tuincentrum. Maar u krijgt dan niet de kwaliteit die wij u kunnen bieden. Daarmee onderscheiden we ons. Dat is niet het enige:

  • Een tuinafscheiding of product van ons voldoet aan strenge veiligheidseisen
  • Bij voorkeur zijn onze hekwerken volbad thermisch verzinkt en van de beste kwaliteit
  • Wij komen het graag bij u in Duiven plaatsen en geven altijd vrijblijvend advies
  • Bij ons profiteert u van 25 jaar ervaring vakmanschap, kennis en klantgerichtheid
  • Als klant staat u centraal en we luisteren echt naar uw wensen en voorkeuren

Ontdek ons aanbod zelf

Of u nu balkonhekken of hekwerken wilt, dan zit u in Duiven bij ons goed. Wanneer u hier nog vragen over heeft of vrijblijvend advies wilt, dan staan we graag voor u klaar. U bent van harte welkom bij onze werkplaats om hier onze hekwerken en andere producten te bekijken. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Ook kunt een bericht achterlaten via ons contactformulier. Bij ons vindt u de hekwerken in Duiven die u zoekt!