Menu

Inrijpoorten

Stijlvol, maatwerk en kwaliteit

Heeft u een oprit, die u mooi wilt afsluiten met fraaie inrijpoorten? Dan kunt u die zelf ontwerpen en laten uitwerken door Hekwerk Specialist. Wij kunnen u tevens helpen uw idee om te zetten in een mooi hekwerk. En heeft u geen idee van wat u wilt? Komt u dan eens langs om inspiratie op te doen of kies een van onze standaardmodellen. In onze eigen werkplaats maken we alle inrijpoorten zelf op maat. Daarbij vinden we kwaliteit heel belangrijk en werken we met materiaal dat volbad thermisch verzinkt is.

Inrijpoorten

Poorten

Poort

Elektrische aandrijving mogelijk

Zoals het woord zelf al zegt, zijn inrijpoorten poorten voor het inrijden. Ze zijn extra breed en daardoor past er minimaal een auto doorheen. Kiest u voor elektrische aandrijving, dan hoeft u niet steeds in- en uit te stappen om de poort te openen. U drukt simpelweg op een knop. Dit is met name handig als het regent of wanneer u ouder bent en het in- en uitstappen moeilijker wordt. We kunnen eventueel ook een intercomsysteem aanleggen, zodat u vanuit huis de inrijpoorten kunt openen voor bezoekers.

Bent u de volgende tevreden klant?

In de afgelopen 25 jaar hebben we al vele opdrachtgevers mogen helpen: van particulieren tot diverse bedrijven. Voor ons is het belangrijk dat u als klant tevreden bent. Pas dan zijn we het ook. Omdat we trots zijn op ons werk, kunt u op onze website een overzicht vinden van onze eerdere werkzaamheden. Aan de hand hiervan krijgt u een impressie van wat we voor u kunnen doen. Heeft u binnenkort ook prachtige en op maat gemaakte inrijpoorten?

Daarom kiest u onze inrijpoorten

Wij zijn niet het enige bedrijf bij wie u inrijpoorten kunt aanschaffen. Dat realiseren wij ons heel goed. Daarom doen wij iedere dag opnieuw ons uiterste best om ons te onderscheiden van onze concurrentie:

  • Wij bieden scherpe prijzen aan
  • Ook leveren we maatwerk uit eigen werkplaats
  • Onze vakmannen kunnen alles vakkundig plaatsen
  • U kunt rekenen op 25 jaar ervaring
  • Intercom of aandrijfsysteem? Geen probleem!

Diverse contactmogelijkheden

Hekwerk Specialist denkt echt met u mee. Zo stellen we u vooraf scherpe vragen om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld extra hoge inrijpoorten om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken? Dit soort zaken nemen we vooraf met u door. Ook hebben we een contactformulier op onze site. Wanneer u dit invult, nemen we zo snel mogelijk contact op. Daarnaast zien we u ook graag in onze werkplaats, waar u direct ons aanbod inrijpoorten kunt zien.