Menu

Hekwerken Didam

Wij hebben wat u zoekt

Voor hekwerken in Didam moet u bij Hekwerk Specialist zijn. Wij zijn een bedrijf dat onder meer hekwerken, poorten en balkonhekken produceert. Dit doen we in onze eigen werkplaats. Op die manier kunnen we zelf bepalen welke materialen gebruikt worden en de kwaliteit waarborgen. Al onze hekwerken zijn dan ook volbad thermisch verzinkt en kunnen in iedere gewenst RAL-kleur geleverd worden. Omdat we alles zelf maken, kunnen we volledig rekening houden met uw wensen. Heeft u een ontwerp? Dan maken wij het voor u op maat en plaatsen we het bij u in Didam!

Dit maken wij allemaal

U vindt bij ons vele handige accessoires, zoals intercomsystemen en verschillende soorten automatische aandrijvingen. Wij hebben bijvoorbeeld poorten die openknikken en schuifsystemen. Samen bepalen we wat uw voorkeur heeft. Verder kunnen wij voor u in Didam maken:

Wilt u graag dat we iets voor u maken, wat hier niet bij staat? Dan gaan we graag voor u in Didam aan de slag. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn en we vertellen u meer over de mogelijkheden.

Hekwerken Didam

Bekijk onze hekwerken in Didam

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat we op het gebied van hekwerken voor u kunnen doen? Kijkt u dan eens op de pagina met projecten. Hier vindt u foto’s van onze eerdere werkzaamheden in Didam en elders. Op die manier kunt u een indruk krijgen van wat we voor u kunnen betekenen. U bent ook van harte welkom in onze werkplaats, waar we diverse standaardmodellen hebben staan. Of u nu schoorsteenkappen, deurroosters of een tuinafscheiding zoekt, wij hebben het in ons aanbod staan!

Dit is waarom u voor ons kiest

Voor hekwerken in Didam wilt u enkel de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Doordat wij alles zelf maken, kunnen we u scherpe prijzen en topkwaliteit bieden. Maar dat is niet het enige waarom u voor ons moet kiezen. Bij ons profiteert u in Didam van:

  • Meer dan 25 jaar ervaring met hekwerken en poorten
  • U krijgt bij ons altijd vrijblijvend advies over uw situatie
  • Wij bieden u een zeer ruim en veelzijdig aanbod
  • Als klant zetten wij u, uw situatie en uw wensen centraal
  • Onze trappen en balkonhekken voldoen aan alle veiligheidseisen

Contact opnemen?

Wilt u graag dat we een sierhekwerk voor u maken en bij u komen plaatsen? Of heeft u interesse in onze schoorsteenkappen? Wat u ook wenst, wij zorgen ervoor dat het gerealiseerd wordt. Heeft u interesse? U kan een bericht achterlaten via ons online contactformulier en we zullen spoedig reageren. Verder bent u ook welkom in onze werkplaats, waar u kunt zien wat we in huis hebben. We bespreken dan graag wat er mogelijk is voor uw hekwerken in Didam.