Menu

Tuinpoort

Maatwerk en topkwaliteit

Wilt u een tuinpoort om netjes uw tuin af te scheiden van die van uw buren? Dan hebben wij van Hekwerk Specialist een ruime keuze voor u. We bieden u vele standaardmodellen, maar hebben ook een eigen werkplaats waar we maatwerk kunnen leveren. Bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Bovendien leveren wij topkwaliteit, waar u jarenlang plezier van heeft. Wij hebben diverse soorten hekwerken, poorten balkonhekken en kunnen dit alles voor u automatiseren. Vertel ons wat u wensen zijn voor uw tuinpoort en wij maken het voor u in orde!

Voor particulier en bedrijf

Ons bedrijf heeft in de afgelopen 25 jaar tuinpoorten mogen plaatsen bij particulieren en bedrijven. Hierbij staat u als klant centraal. Wilt u bijvoorbeeld een extra hoge tuinpoort om diefstal te voorkomen? Dan zorgen wij daarvoor. En wilt u bijvoorbeeld een intercomsysteem, zodat u binnen al weet wie er buiten voor de deur staat? Dan kunnen wij dit ook voor u aanleggen. Op die manier sluit uw tuinpoort volledig aan op uw wensen

Tuinpoort

Een impressie van ons werk

Wij zijn bijzonder trots wat in de loop der jaren voor onze klanten hebben neergezet. Daarom hebben we een album met foto’s van eerder werk op onze site. Hier vindt u onder meer sierhekwerken en monumenten, maar ook tuinpoorten die we hebben geplaatst. Op deze manier krijgt u een impressie van ons werk en ziet u wat we voor uw tuinpoort kunnen doen.

Uw expert in hekwerk

Wij van Hekwerk Specialist zijn uw expert als het gaat om hekwerken, zoals een tuinpoort. Maar dat is niet alles. Wij bieden u meer dan bijvoorbeeld een tuincentrum. Kiest u voor ons, dan:

  • Leveren we maatwerk, bijvoorbeeld naar uw schets
  • Wordt alles vakkundig en netjes geplaatst
  • Kunt u een automatische aandrijving laten plaatsen
  • Kunnen we de tuinpoort in iedere kleur poedercoaten
  • Profiteert u van 25 jaar aan kennis en ervaring

Meer weten over de tuinpoort?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van bovenstaande? Of wilt u graag weten wat in uw specifieke situatie mogelijk is? Dan helpen wij u graag verder. Hiervoor kunt u op verschillende manieren met ons contact opnemen. Zo kunt u been bericht achterlaten via ons contactformulier. Ook bent u van harte welkom in onze werkplaats op doordeweekse dagen (8.00 tot 17.00 uur) of op zaterdag (9.00 tot 16.00 uur). Voor andere tijden kunt u een afspraak maken. Hier kunt u direct ons aanbod bekijken en met ons bespreken wat uw wensen zijn voor uw tuinpoort.