Menu

Schoorsteenkappen

Afdekplaat voor ieder kanaal

Schoorsteenkappen worden ook wel regenkappen genoemd. Het is een kleine metalen constructie met een afdekplaat die op het schoorsteen- of ontluchtingskanaal wordt geplaatst. Wilt u een schoorsteenkap laten plaatsen? Schakel dan Hekwerk Specialist in. Wij maken onder meer balkonhekken, sierhekwerken en poorten. Maar ook kunnen we in onze eigen werkplaats mooie schoorsteenkappen maken van de beste kwaliteit. Door onze vakmanschap heeft u hier jarenlang plezier van!

Waarom schoorsteenkappen?

Er kunnen allerlei redenen zijn om schoorsteenkappen te plaatsen:

  • U wilt voorkomen dat regen in het kanaal komt
  • U wilt ervoor zorgen dat de open haard beter brandt
  • U wilt voorkomen dat vogels er nesten bouwen
  • U wilt uitstoot van vonken vermijden
  • U vindt het gewoon mooier met een regenkap

Wij geven u gedegen advies

Bij het ontwerpen en plaatsen van schoorsteenkappen komt meer kijken dan u denkt. Heeft u bijvoorbeeld een dak van riet, dan is het belangrijk dat we een speciaal vonkenrooster plaatsen. Maar ook is het belangrijk om na te denken over het plaatsen van een vogelscherm als uw kap af en toe draait. Denk goed na over ronddraaiende kap. U moet deze namelijk ook regelmatig smeren om te voorkomen dat hij vastloopt. U hoeft hier nog niet meteen een antwoord op te hebben, want we denken graag met u mee over uw schoorsteenkappen.

schoorsteenkappen

Kies voor ons maatwerk

We zijn niet het enige bedrijf dat u schoorsteenkappen kan verkopen, maar we zijn wel uniek in onze aanpak. Onze vakmensen maken namelijk alles zelf in onze eigen werkplaats. Daardoor profiteert u van ons eigen vakmanschap en dat heeft voor u veel voordelen:

  • U kunt een eigen ontwerp maken, dat wij vervolgens voor u maken.
  • Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen om de kwaliteit van ons werk te waarborgen.
  • U kunt kiezen voor een RAL-kleur en wij poedercoaten dit voor u.
  • Voor zowel ontwerp, productie als plaatsing kunt u bij ons terecht.
  • Tevens hebben we standaardmodellen die u in onze eigen werkplaats kunt zien.

Zien wij u snel?

U bent van harte welkom in onze eigen werkplaats. Hier kunt u zien wat we allemaal kunnen maken, zoals sierhekwerk en schoorsteenkappen. Ook kunnen we u direct standaardmodellen laten zien en met u doornemen wat er mogelijk is. Wij helpen u graag. Op werkdagen zijn we geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Op zaterdagen kunt u ook langskomen tussen 9.00 en 16.00 uur. Hekwerk Specialist. Of stuurt u ons een bericht via ons online contactformulier. Wanneer u schoorsteenkappen nodig heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres!