Menu

Hekwerken Rheden

Hekwerken op maat

Wilt u hekwerken in Rheden op maat gemaakt hebben? Dan kunnen wij van Hekwerk Specialist u uitstekend van dienst zijn. In onze eigen werkplaats maken we uiteenlopende producten, zoals sierhekwerk en monumenten. Op die manier kunnen we precies maken wat u zoekt. Hierover denken we ook graag met u mee. Wilt u bijvoorbeeld hekwerken die inbraak in Rheden voorkomen? Dan adviseren we u een hoger model. Of wilt u juist een vrij zicht? Dan zijn lage hekwerken beter geschikt. Onze vakmensen helpen u graag.

Wat we u te bieden hebben

Wij hebben een heel veelzijdig aanbod. U kunt hierbij kiezen uit onze standaardmodellen of we kunnen uw ontwerp in Rheden voor u uitwerken. Wij hebben de volgende soorten hekwerken:

Rheden

Bekijk onze projecten

De afgelopen jaren hebben we voor zowel particulieren als bedrijven een poort, tuinafscheiding of iets anders mogen aanleggen. We zijn trots op wat we hebben neergezet. U kunt de resultaten hiervan bekijken op de projectenpagina. Wij werken door heel Nederland, dus ook in Rheden. U bent tevens welkom in onze werkplaats, waar u onze standaardmodellen kunt bekijken of uw ontwerp met ons kunt bespreken. Wij gaan graag voor u in Rheden aan de slag!

Profiteer van 25 jaar ervaring

Wist u dat wij al meer dan 25 jaar de mooiste poorten en hekwerken in Rheden maken? Dit betekent dat wij precies weten wat wel of niet werkt. Hier profiteert u weer van, want we zijn hierdoor in staat kwaliteit te bieden en onze prijzen laag te houden. Maar dat is nog niet alles in Rheden:

  • Komen vakkundige monteurs uw hekwerken plaatsen
  • Installeren wij tevens intercoms en elektrische aandrijving
  • Kunt u bij ons zelf een RAL-kleur kiezen
  • Kunnen wij uw ontwerp voor u realiseren
  • Zijn onze balkonhekken en trappen zeer veilig

Onze hekwerken in Rheden bij u?

Heeft u interesse in onze schoorsteenkappen, deurroosters of wilt u een automatische poort? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat het snel bij u in de tuin staat. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? U mag dan ons online contactformulier invullen en dan zullen wij zo spoedig mogelijk bij u terugkomen. Voor hekwerken in Rheden bent u bij ons aan het juiste adres!