Menu

Poortaandrijving

Optimaal gemak

Met poortaandrijving kiest u voor optimaal gemak. U hoeft niet uit te stappen als u met de auto naar binnen of buiten rijdt en ook hoeft u voor bezoek niet speciaal naar buiten. Met slechts een druk op de knop opent u de poorten. Dat is zeker handig, wanneer het regent. Of wanneer u ouder bent en het in- en uitstappen moeilijker gaat. Wanneer wij van Hekwerk Specialist voor u sierhekwerken of poorten maken, dan kunnen we tevens direct poortaandrijving aanleggen. Hier heeft u jaren plezier van!

Welke mogelijkheden zijn er?

Als het gaat om poortaandrijving, dan zijn er diverse mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen en de specifieke situatie kunnen we u vertellen wat er mogelijk is. Hierbij kunt u onder meer denken aan:

  • Een poort die openknikt
  • Schuifaandrijving naar links of rechts
  • Aandrijving vanaf de grond
  • Aandrijvingssystemen Hyppo en Metro
  • Eventueel met aanvullend intercomsysteem

Poortaandrijving

Topkwaliteit hekwerken

Wij leggen doorgaans poortaandrijving aan als onderdeel van een nieuwe poort of hekwerk. Uiteraard kunt u ook op bestaande omheiningen automatisering laten plaatsen. Vaak is het ook een mooie gelegenheid om een nieuw hekwerk te laten maken. Hiervoor zit u bij ons goed. In onze werkplaats maken wij alles zelf, dus u krijgt precies wat u wilt. Zo kunnen we iedere RAL-kleur poedercoaten. Daarnaast is alles gemaakt van de beste kwaliteit en heeft uw sierhekwerk een lange levensduur.

Wij zijn uw beste keuze

U kunt uiteraard ook bij een ander uw sierhekwerk en automatisering laten regelen. Maar wanneer u ons kiest voor uw poortaandrijving, dan heeft dat voor u zeer veel voordelen:

  • U heeft bij ons een ruime keuze als het gaat om poortaandrijving.
  • Wij maken en plaatsen uw poort of hekwerk en leggen dit automatisch aan.
  • Onze producten gaan jarenlang mee dankzij de beste kwaliteit materialen.
  • We denken met u mee over een systeem dat echt bij u past.
  • U kunt bij ons rekenen op meer dan 25 jaar ervaring.

Poortaandrijving: wilt u dat ook?

Bent u overtuigd van het gemak van poortaandrijving en wilt u dit thuis ook laten aanleggen op een nieuw of bestaande hekwerk? Dan zijn wij u graag van dienst. U kunt ons aanbod bekijken in onze werkplaats, die op werkdagen open is van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Of laat u een berichtje achter via ons contactformulier. Voor poortaandrijving bij uw nieuwe poort of hek moet u bij Hekwerk Specialist zijn!